Női váll/crosstáska fekete alapon fehér apró pöttyökkel

7,700.00 HUF

Nincs készleten

Női váll/crosstáskafekete alapon fehér apró pöttyökkel. A táska külső borítása fekete alapon, fehér pöttyös designtextil és fekete textilbőr kombinációja.

A City Line táskák elegánsak és finomak, textilbőr, pamutvászon, lenvászon, farmervászon, kordbársony kombinációjából születnek. Zipzárral, vagy külön kérésre mágneszárral záródnak, belsejükben egy nagy zippzáras zseb található. Minden táska 4 réteg összedolgozásával készül, melyek így jó tartásúak és a vízzárásról gondoskodnak - esőben is megóvják a tartalmukat a beázástól. A pánt állítható hosszúságú heveder, így akár vállon, akár a testen keresztülvetve is kényelmesen hordhatók. A táskák langyos vízben, kézzel moshatók. Nem vasalhatók!

Szélesség: kb. 28 cm

Magasság: kb. 30 cm

Mélység: kb. 10 cm
Női váll/crosstáskafekete alapon fehér apró pöttyökkel. A táska külső borítása fekete alapon, fehér pöttyös designtextil és fekete textilbőr kombinációja.A City Line táskák elegánsak és finomak, textilbőr, pamutvászon, lenvászon, farmervászon, kordbársony kombinációjából születnek. Zipzárral, vagy külön kérésre mágneszárral záródnak, belsejükben egy nagy zippzáras zseb található. Minden táska 4 réteg összedolgozásával készül, melyek így jó tartásúak és a vízzárásról gondoskodnak - esőben is megóvják a tartalmukat a beázástól. A pánt állítható hosszúságú heveder, így akár vállon, akár a testen keresztülvetve is kényelmesen hordhatók. A táskák langyos vízben, kézzel moshatók. Nem vasalhatók!Szélesség: kb. 28 cmMagasság: kb. 30 cmMélység: kb. 10 cm
0
A kosár tartalma

A kosarad üres
Részösszeg: HUF
A szállítási díj és a kedvezményes kód a rendelési űrlapnál lesz kiszámítva
Rendelés leadása
Válassz nyelvet
Adatvédelmi tájékoztató Általános szerződési feltételek Pénzvisszatérítési eljárás Manage Personal Data