Női farmer váll/crosstáska, fekete alapszínnel, fehér, bőr táskadísszel

7,450.00 HUF


Siess! Már csak 1 termék van készleten.

Női váll/crosstáska, fekete farmervászonból. A táska dísze, fehér virágot formázó le és visszacsatolható táskadísz. A dísz anyaga, bőr és fém. Bélése, finom, pasztellszín designtextil, pamutvászon.
*****************************
Külön kérésre a táska RENDELHETŐ textilbőrből is fekete vagy egyéb színekben. Az ár az eredeti farmeralap darabra vonatkozik.
*****************************
A City Line táskák elegánsak és finomak, textilbőr, pamutvászon, lenvászon, farmervászon, kordbársony kombinációjából születnek. cipzárral, vagy külön kérésre mágneszárral záródnak, belsejükben két nagy cipzáras zseb található. Minden táska 4 réteg összedolgozásával készül, melyek így jó tartásúak és a vízzárásról gondoskodnak - esőben is megóvják a tartalmukat a beázástól. A pánt állítható hosszúságú heveder, így akár vállon, akár a testen keresztülvetve is kényelmesen hordhatók. A táskák langyos vízzel, kézzel moshatók. Nem vasalhatók!

mérete:
- szélesség: 28 cm
- magasság: 30 cm
- talp szélesség: 10 cm
- pánt hosszúsága: 140 cm

Köszönöm, hogy megtekintetted termékemet!
Női váll/crosstáska, fekete farmervászonból. A táska dísze, fehér virágot formázó le és visszacsatolható táskadísz. A dísz anyaga, bőr és fém. Bélése, finom, pasztellszín designtextil, pamutvászon.*****************************Külön kérésre a táska RENDELHETŐ textilbőrből is fekete vagy egyéb színekben. Az ár az eredeti farmeralap darabra vonatkozik.*****************************A City Line táskák elegánsak és finomak, textilbőr, pamutvászon, lenvászon, farmervászon, kordbársony kombinációjából születnek. cipzárral, vagy külön kérésre mágneszárral záródnak, belsejükben két nagy cipzáras zseb található. Minden táska 4 réteg összedolgozásával készül, melyek így jó tartásúak és a vízzárásról gondoskodnak - esőben is megóvják a tartalmukat a beázástól. A pánt állítható hosszúságú heveder, így akár vállon, akár a testen keresztülvetve is kényelmesen hordhatók. A táskák langyos vízzel, kézzel moshatók. Nem vasalhatók!mérete:- szélesség: 28 cm- magasság: 30 cm- talp szélesség: 10 cm- pánt hosszúsága: 140 cmKöszönöm, hogy megtekintetted termékemet!
0
A kosár tartalma

A kosarad üres
Részösszeg: HUF
A szállítási díj és a kedvezményes kód a rendelési űrlapnál lesz kiszámítva
Rendelés leadása
Válassz nyelvet
Adatvédelmi tájékoztató Általános szerződési feltételek Pénzvisszatérítési eljárás Manage Personal Data