Elegáns váll/crosstáska fekete alapon bézs szín virág motívummal

8,500.00 HUF

Nincs készleten

Elegáns női váll/crosstáska fekete alapon bézs szín virág motívummal díszített selymes textil és fekete textilbőrrel kombinált táska, kétféle szalaggal díszítve. Bélése, színben harmonizáló design textil, pamutvászon.

A City Line táskák elegánsak és finomak, textilbőr, pamutvászon, lenvászon, farmervászon, kordbársony kombinációjából születnek. Cipzárral, vagy külön kérésre mágneszárral záródnak, belsejükben két nagy zipzáras zseb található. Minden táska 4 réteg összedolgozásával készül, melyek így jó tartásúak és a vízzárásról gondoskodnak - esőben is megóvják a tartalmukat a beázástól. A pánt állítható hosszúságú heveder, így akár vállon, akár a testen keresztülvetve is kényelmesen hordhatók. A táskák langyos vízzel, kézzel moshatók. Nem vasalhatók!

mérete:

- szélesség: 28 cm

- magasság: 30 cm

- talp szélesség: 10 cm

- pánt hosszúsága: 140 cm

Rendelhető, színben hozzáillő neszeszer, mobiltok és zsebkendő tartó.

Köszönöm, hogy megtekintetted termékemet!
Elegáns női váll/crosstáska fekete alapon bézs szín virág motívummal díszített selymes textil és fekete textilbőrrel kombinált táska, kétféle szalaggal díszítve. Bélése, színben harmonizáló design textil, pamutvászon.A City Line táskák elegánsak és finomak, textilbőr, pamutvászon, lenvászon, farmervászon, kordbársony kombinációjából születnek. Cipzárral, vagy külön kérésre mágneszárral záródnak, belsejükben két nagy zipzáras zseb található. Minden táska 4 réteg összedolgozásával készül, melyek így jó tartásúak és a vízzárásról gondoskodnak - esőben is megóvják a tartalmukat a beázástól. A pánt állítható hosszúságú heveder, így akár vállon, akár a testen keresztülvetve is kényelmesen hordhatók. A táskák langyos vízzel, kézzel moshatók. Nem vasalhatók!mérete:- szélesség: 28 cm- magasság: 30 cm- talp szélesség: 10 cm- pánt hosszúsága: 140 cmRendelhető, színben hozzáillő neszeszer, mobiltok és zsebkendő tartó.Köszönöm, hogy megtekintetted termékemet!
0
A kosár tartalma

A kosarad üres
Részösszeg: HUF
A szállítási díj és a kedvezményes kód a rendelési űrlapnál lesz kiszámítva
Rendelés leadása
Válassz nyelvet
Adatvédelmi tájékoztató Általános szerződési feltételek Pénzvisszatérítési eljárás Manage Personal Data