CityLine "Főnix" női textilbőr váll/crosstáska, bronz és narancs színben

0.00 HUF

Hamarosan

Női váll/crosstáska, mandala mintás festett vászon és bronz színű textilbőr kombinációjával készült. Bélése, színben harmonizáló design textil, pamutvászon. Külön dísze a zippzár húzókát kiegészítő gyöngy.

A City Line Főnix táskák elegánsak és finomak, textilbőr, lenvászon, kombinációjából születnek. Bélésük színben harmonizáló design pamutvászon. Zipzárral záródnak, belsejükben két nagy zippzáras zseb található. Minden táska 4 réteg összedolgozásával készül, melyek így jó tartásúak és a vízzárásról gondoskodnak - esőben is megóvják a tartalmukat a beázástól. A pánt állítható hosszúságú heveder, így akár vállon, akár a testen keresztülvetve is kényelmesen hordhatók. A táskák langyos vízzel, kézzel moshatók. Nem vasalhatók!

mérete:

szélesség: 28 cm

magasság: 30 cm

talp szélesség: 10 cm

pánt hosszúsága: 140 cm
Női váll/crosstáska, mandala mintás festett vászon és bronz színű textilbőr kombinációjával készült. Bélése, színben harmonizáló design textil, pamutvászon. Külön dísze a zippzár húzókát kiegészítő gyöngy.A City Line Főnix táskák elegánsak és finomak, textilbőr, lenvászon, kombinációjából születnek. Bélésük színben harmonizáló design pamutvászon. Zipzárral záródnak, belsejükben két nagy zippzáras zseb található. Minden táska 4 réteg összedolgozásával készül, melyek így jó tartásúak és a vízzárásról gondoskodnak - esőben is megóvják a tartalmukat a beázástól. A pánt állítható hosszúságú heveder, így akár vállon, akár a testen keresztülvetve is kényelmesen hordhatók. A táskák langyos vízzel, kézzel moshatók. Nem vasalhatók!mérete:szélesség: 28 cmmagasság: 30 cmtalp szélesség: 10 cmpánt hosszúsága: 140 cm
0
A kosár tartalma

A kosarad üres
Részösszeg: HUF
A szállítási díj és a kedvezményes kód a rendelési űrlapnál lesz kiszámítva
Rendelés leadása
Válassz nyelvet
Adatvédelmi tájékoztató Általános szerződési feltételek Pénzvisszatérítési eljárás Manage Personal Data