CityLine "Főnix" női textilbőr váll/crosstáska, bézs, vörös és fekete színben

0.00 HUF

Hamarosan

Női váll/crosstáska, mandala mintás festett vászon és fekete textilbőr kombinációjával készült. Bélése, színben harmonizáló design textil, pamutvászon. Külön dísze a cipzár húzókát kiegészítő gyöngy.

A City Line Főnix táskák elegánsak és finomak, textilbőr, lenvászon, kombinációjából születnek. Bélésük színben harmonizáló design pamutvászon. Cipzárral záródnak, belsejükben két nagy cipzáras zseb található. Minden táska 4 réteg összedolgozásával készül, melyek így jó tartásúak és a vízzárásról gondoskodnak - esőben is megóvják a tartalmukat a beázástól. A pánt állítható hosszúságú polyester heveder, így akár vállon, akár a testen keresztülvetve is kényelmesen hordhatók. A táskák langyos vízzel, kézzel moshatók. Nem vasalhatók!

mérete:
- szélesség: 28 cm
- magasság: 30 cm
- talp szélesség: 10 cm
- pánt hosszúsága: 140 cm

Köszönöm, hogy megtekintetted termékemet!
Női váll/crosstáska, mandala mintás festett vászon és fekete textilbőr kombinációjával készült. Bélése, színben harmonizáló design textil, pamutvászon. Külön dísze a cipzár húzókát kiegészítő gyöngy.A City Line Főnix táskák elegánsak és finomak, textilbőr, lenvászon, kombinációjából születnek. Bélésük színben harmonizáló design pamutvászon. Cipzárral záródnak, belsejükben két nagy cipzáras zseb található. Minden táska 4 réteg összedolgozásával készül, melyek így jó tartásúak és a vízzárásról gondoskodnak - esőben is megóvják a tartalmukat a beázástól. A pánt állítható hosszúságú polyester heveder, így akár vállon, akár a testen keresztülvetve is kényelmesen hordhatók. A táskák langyos vízzel, kézzel moshatók. Nem vasalhatók!mérete:- szélesség: 28 cm- magasság: 30 cm- talp szélesség: 10 cm- pánt hosszúsága: 140 cmKöszönöm, hogy megtekintetted termékemet!
0
A kosár tartalma

A kosarad üres
Részösszeg: HUF
A szállítási díj és a kedvezményes kód a rendelési űrlapnál lesz kiszámítva
Rendelés leadása
Válassz nyelvet
Adatvédelmi tájékoztató Általános szerződési feltételek Pénzvisszatérítési eljárás Manage Personal Data